SİVAS / MERKEZ - Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, OKULUMUZ BAHÇESİNDE TÜM OKUL ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ MOBİL MÜZESİ" ZİYARET ETKİNLİKLERİ YAPILMIŞTIR.

Kas

4/A SINIFI İLE AVRUPA KODLAMA HAFTASI EKİNLİKLERİNE KATILIP SERTİFİKAMIZI ALDIK.

Kas

10 Türk ve 5 Yabancı ortakla  yürüttüğümüz “The Story of My City” (Benim Şehrimin Hikayesi) adlı eTwinning projemizde ilimizin ve ülkemizin kültürünü, geleneklerini yabancı ortaklarımıza tanıtırken aynı zamanda öğrencilerimizin onların kültürlerini tanımalarını amaçlıyoruz.

In our eTwinning project called "The Story of My City", which we carry out with 10 Turkish and 5 foreign partners, we aim to introduce the culture and traditions of our province and country to our foreign partners, while at the same time helping our students get to know their culture.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMZDA TÜM COŞKUMUZLA KUTLADIK...

Ekm

MİNİK BEDENLER BÜYÜK HEDEFLER 100. YIL ATLETİZM ŞENLİĞİ'NE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

Okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik Sivas Belediyesi tarafından Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm konularında seminer düzenlenmiştir. Teşekkür ediyoruz.

Ekm

OKULUMUZ GİRİŞ KATINDA, 15 TEMMUZ'UN ANISINI CANLI TUTMAK ADINA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RESİM SERGİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Ekm

Okulumuz öğrencileri tarafından Nuri Demirağ Havalimanı ziyareti yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler ederiz...

Ekm

AFAD TARAFINDAN OKULUMUZDA DEPREM, YANGIN VE TAHLİYE TATBİKATI EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR. KENDİLERİNE ÇOL TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

2023-24 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İÇİN DERS GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ VE ÇALIŞMA TAKVİMİMİZ ŞU ŞEKİLDE OLACAKTIR.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105' inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  ve aziz şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Millî Eğitim Bakanlığı, 7'den 70'e her bireyin yabancı dil eğitimi almasına olanak sağlayan "Diyalekt" adlı İngilizce Dijital Eğitim Platformunu kullanıma açtı. Öğrenci ve öğretmenlerin İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan; "Diyalekt", e-devlet üzerinden ise tüm vatandaşların erişimine açıldı.

Sivas'ta "Diyalekt"in tanıtımı ve özellikle öğrenciler tarafından etkin bir şekilde kullanılması için kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Millî Eğitim Müdürlüğümüzce koordine edilen çalışmalar kapsamında; il merkezi ve ilçelerde müdürlüğümüze bağlı tüm eğitim kurumları ile eş zamanlı olarak, "Diyalekt"e 7'den 70'e herkesin erişim sağlaması için seferberlik başlatıldı.

Ders saatleri içerisinde İngilizce öğretmenleri tarafından öğrencilere "Diyalekt"in tanıtımı ve kullanım detaylarına yönelik sunumlar yapılırken, velilere yönelik de toplantılar başlatıldı. Sosyal medya platformları ve dijital erişim imkânları üzerinden de "Diyalekt"in tanıtımı ve kullanımının yaygınlaştırılması için çalışma yürütülüyor.

"Diyalekt"e https://diyalekt.eba.gov.tr web sitesi ve cep telefonlarına indirilen uygulama üzerinden eba ve e-devlet şifresi ile giriş yapılarak erişim sağlanıyor.

May

Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu olarak Spor Sivas Projesi kapsamında 4´ü spor branşı ile ilgili, 36´sı eğitsel oyun olmak üzere Nisan ayı içerisinde toplamda 40 etkinlik gerçekleştirdik. Okulumuzda eğitim gören her bir öğrencimiz etkinliklerde yer aldı. Etkinliklerdeki heyecan ve eğlence görülmeye değerdi.