SİVAS / MERKEZ - Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu

Şbt

Öğrencilerimize Afet Hazırlık Eğitimi vermiştir.

Şbt

Trafik kurallarını eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla trafik eğitim parkurunda okulumuz  öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimize ilkyardım eğitimi düzenlenerek, öğrencilerimizin birçok önemli ilkyardım müdahalesi konusunda bilinçlendirilmesi sağlandı.

Eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Akran zorbalığının olumsuzlukları hakkında öğrencilerimize  bilgilendirme egitimi verildi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerle devam ediyor.

Hayvanları Koruma Günü kapsamında yavru kedi sınıfımıza ziyarete geldi

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi Aldı

Okulumuz yürüttüğü e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European School Net' in değerlendirme kriteri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan "eSafety (Elektronik Güvenlik) bronze etiketini almaya hak kazanmıştır.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.     Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2025 Temmuz ayına kadar geçerlidir.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Özge DOĞAN PAK’ın dahil olduğu Romanya, Tunus, Yunanistan ve Hırvatistan ortaklı “World Changers” eTwinning projemizin ilk toplantısı gerçekleşti. Projemiz 2024 yılı Ocak-Mayıs ayları arasında 2-A sınıfıyla yürütülecektir.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Özge DOĞAN PAK’ın 3-A sınıfı ile yürüttüğü “The Story Of My City” isimli eTwinning projemizdeki çalışmaların yer aldığı e-dergi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

e-dergimize https://online.fliphtml5.com/fxjvb/rwou/index.html linkinden ulaşabilirsiniz

Ock

İngilizce öğretmenimiz Özge DOĞAN PAK’ın 3-A sınıfı ile yürüttüğü “The Story Of My City” isimli eTwinning projemizin sanal sergisi yayımlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sanal sergimize https://www.artsteps.com/view/6592df09faa5921aa2b96952 linkinden ulaşabilirsiniz.

Ock

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ ''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'' KAPSAMINDA MASAL EVİNİ ZİYARET ETTİ

Ock

KARŞIYAKA NURİ DÖNMEZCAN İLKOKULU OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ "15 TEMMUZ DERGİSİ"NİN 3. SAYISI HAZIRLANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ...